Lage rugklachten – Alpha Bekken Fysiotherapie
Alpha Bekken Fysiotherapie Alpha Bekken Fysiotherapie
Afspraak maken

Lage rugklachten

Lage rugklachten

Een fysiotherapeut en specialist in het behandelen van rugklachten in Culemborg

Rugklachten zijn een veelvoorkomende reden dat mensen naar de fysiotherapeut gaan en wij in Culemborg weten als geen ander hoe we uw klachten aan de rug het beste kunnen behandelen. Rugpijn varieert van spierpijn tot een branderig of stekend gevoel. De pijn kan uitstralen naar andere lichaamsdelen, zoals uw benen

Wist u dat lage rugklachten een gevolg kunnen zijn van een dysfunctie van de bekkenbodem? Langdurige of terugkerende rugklachten kunnen een gevolg zijn van een onderliggende oorzaak aan de bekkenbodem. Zo kunnen verzakkingsklachten zich naast een zwaar gevoel in de onderbuik ook uiten in lage rugklachten. Niet alleen verzakkingsklachten, maar ook pijn aan de blaas of de bekkenbodem kunnen klachten aan de lage rug veroorzaken.

Chronisch

De pijn kan uitstralen naar andere lichaamsdelen, zoals uw benen. Deze pijn kan door diverse factoren worden veroorzaakt. Zo zijn artritis en osteoporose veelvoorkomende oorzaken van chronische rugklachten, maar het kan ook zijn dat u pijn in de lage rug heeft zonder dat hier een duidelijke verklaring voor is. We spreken dan van aspecifieke rugklachten. Als specialist weten we precies hoe we u van de verschillende rugklachten af kunnen helpen vanuit onze praktijk in Culemborg. We helpen u graag verder op een veilige en verantwoorde manier waarbij uw wensen centraal staan. Wilt u graag van die vervelende, aanhoudende pijn af komen? Kies dan voor de diensten van ons als fysiotherapeut in Culemborg!

Heeft u al langere tijd last van lage rugklachten of komen de rugklachten iedere keer weer terug? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of bekkenfysiotherapie of bekkenoefentherapie iets voor u is. Daarnaast werken we samen met het rug centrum in Culemborg waardoor we veel expertise hebben mbt rugklachten.

✓ Innovatieve methodes
✓ Wetenschappelijk bewezen
✓ Deskundig
Wilt u een fysiotherapeut inschakelen om uw rugklachten te verhelpen in Culemborg? Bij Alpha fysiotherapie Culemborg zijn we specialist in het behandelen van rugklachten. Onze behandelmethodes kunnen het beste omschreven worden als deskundig en innovatief. Als u aanhoudende pijn aan uw rug heeft, is het raadzaam om een fysiotherapeut in te schakelen en wij in Culemborg helpen u graag verder. Ontdek de diensten die we aanbieden en maak een afspraak om van uw rugklachten af te komen.

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw klachten.

Neem contact met ons op

 

rugklachten

Neem contact met ons op en laat ons uw rugklachten behandelen

Wilt u weten hoe wij als fysiotherapeut in Culemborg uw rugklachten behandelen, zodat u geen pijn meer aan uw rug heeft? We informeren u graag over onze diensten en we passen wettenschappelijk bewezen methodes toe. We zijn naast rugklachten ook specialist in nekklachten in Culemborg.  We helpen u graag om weer soepel en zonder pijn te bewegen. Wilt u meer weten over welke aandoeningen we nog meer behandelen in onze praktijk? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0345 – 68 16 45 of door een e-mail te sturen naar info@rug-centrum.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over onze diensten.