Ochten - Bekkencentrum
Bekkencentrum Bekkencentrum
Afspraak maken

Alpha fitness Ochten

In Ochten, gemeente neder-Betuwe, wordt bekkenoefentherapie aangeboden bij Alpha fysiotherapie.
Alpha fysiotherapie is te vinden aan de H. Houtkoperlaan 2, tegenover huisartsenpraktijk medisch centrum Ochten en apotheek de Bongerd.
De bekkenoefentherapeut kan u helpen bij bekkenklachten en bekkenbodemklachten. Tevens is er een samenwerking met de bekkenfysiotherapeut van Alpha fysiotherapie in Zaltbommel.

Ons team in Ochten

Elina de Haan

Bekkenoefentherapeut

Mijn naam is Elina. Van oorsprong ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en sinds 2022 ben ik ook geregistreerd bekkenoefentherapeut. Ik ben getrouwd met Robert en samen hebben wij een dochter, geboren in maart 2021. Het werken als bekkenoefentherapeut geeft mij ontzettend veel voldoening. Bekken(bodem)klachten zijn vaak complex, het is steeds een uitdaging om de ‘puzzel’ samen met de patiënt op te lossen. Als therapeut hecht ik veel waarde een brede aanpak. Niet alleen uw klacht op zichzelf staat centraal. Ook bijvoorbeeld uw houding en bewegingspatronen die mogelijk uw klachten in stand houden. Of uw werk- of gezinssituatie waardoor rust nemen misschien lastig is. Ik hoop u verder te kunnen helpen in de praktijk!
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9.6,

Burg. H. Houtkoperlaan 2
4051 EX Ochten

0344 - 64 17 87 info@alphabekkenfysiotherapie.nl

Openingstijden

Op afspraak