Ochten – Alpha Bekken Fysiotherapie
Alpha Bekken Fysiotherapie Alpha Bekken Fysiotherapie
Afspraak maken

Alpha Bekkenfysiotherapie Ochten

In Ochten, gemeente neder-Betuwe, wordt bekkenoefentherapie aangeboden bij Alpha fysiotherapie.
Alpha fysiotherapie is te vinden aan de H. Houtkoperlaan 2, tegenover huisartsenpraktijk medisch centrum Ochten en apotheek de Bongerd.
De bekkenoefentherapeut kan u helpen bij bekkenklachten en bekkenbodemklachten. Tevens is er een samenwerking met de bekkenfysiotherapeut van Alpha fysiotherapie in Zaltbommel.

Bekkenoefentherapie, ook wel bekkenfysiotherapie genoemd, is een vorm van fysiotherapie die zich richt op de behandeling van problemen in het bekkengebied. Het kan worden gebruikt om symptomen zoals pijn, ongemak of beperkingen van de beweging in het bekkengebied te verminderen. Bekkenoefentherapie kan ook worden gebruikt om het herstel te bevorderen na een bevalling of een chirurgische ingreep in het bekkengebied.

Er zijn veel verschillende oefeningen die in bekkenoefentherapie kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de specifieke aandoening of klacht van de patiënt. Sommige van deze oefeningen richten zich op de versterking van de spieren in het bekkengebied, terwijl andere oefeningen gericht zijn op het verbeteren van de flexibiliteit of balans.

Ik kan niet specifiek informatie geven over bekkenoefentherapie in Ochten, omdat het specifiek afhankelijk is van de praktijk, therapeuten, tarieven etc. Het is echter wel goed om weten dat fysiotherapeuten vaak gespecialiseerd zijn in bekkenoefentherapie en je kan ook informeren bij specifieke praktijken of zij deze dienst aanbieden.

Ons team in Ochten

Elina de Haan

Bekkenoefentherapeut

Mijn naam is Elina. Van oorsprong ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en sinds 2022 ben ik ook geregistreerd bekkenoefentherapeut. Ik ben getrouwd met Robert en samen hebben wij een dochter, geboren in maart 2021. Het werken als bekkenoefentherapeut geeft mij ontzettend veel voldoening. Bekken(bodem)klachten zijn vaak complex, het is steeds een uitdaging om de ‘puzzel’ samen met de patiënt op te lossen. Als therapeut hecht ik veel waarde een brede aanpak. Niet alleen uw klacht op zichzelf staat centraal. Ook bijvoorbeeld uw houding en bewegingspatronen die mogelijk uw klachten in stand houden. Of uw werk- of gezinssituatie waardoor rust nemen misschien lastig is. Ik hoop u verder te kunnen helpen in de praktijk!
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Deskundig
  • Innovatief
Klanten beoordelen
ons met een:
9,6

Burg. H. Houtkoperlaan 2
4051 EX Ochten

0344 - 64 17 87 info@alphabekkenfysiotherapie.nl

Openingstijden

Op afspraak