Postpartum – Alpha Bekken Fysiotherapie
Alpha Bekken Fysiotherapie Alpha Bekken Fysiotherapie
Afspraak maken

Postpartum

Postpartum

Postpartum (bekken)bodem check

Bent u langer dan 6 weken bevallen en wilt u graag weten of het zinvol is om contact op te nemen met Alpha bekkenfysiotherapie en bekkenoefentherapie? Via de site: https://www.bekkenbodemcheck.nl/#/   is het mogelijk om een gerichte vragenlijst in te vullen. Aan het einde van deze vragenlijst krijgt u een gericht advies. Ook wordt er aan het einde een code getoond.

Wilt u graag een afspraak maken? Neem deze code dan mee naar de eerste afspraak of geef deze code door aan de receptie. Wij kunnen dan gelijk uw vragen inzien, met u mee kijken en toevoegen aan uw dossier. Maar ook zonder code bent u natuurlijk van harte welkom bij ons. Voor een check-up na de bevalling is geen verwijzing nodig van de huisarts.

Waardevol?

Waarom is een post partum consult waardevol? Het bekken vormt een van de belangrijkste onderdelen van het lijf. Het verbindt de ruggengraat met de benen. Ook draagt het bekken het gewicht van het bovenlijf en bepaalt hoe u zich beweegt. Daarnaast draagt de bekkenbodem ook een aantal belangrijke organen zoals de blaas, de baarmoeder en de darmen. Het post partum consult is er op gericht om een volledige check uit te voeren. Heeft u op dit moment klachten of heeft u kans om op latere leeftijd klachten te ontwikkelen? U kan er namelijk zelf veel aan doen om klachten te verbeteren of in de toekomst te voorkomen.

Wij kijken graag met u mee om u zo optimaal mogelijk te helpen.